pondělí 20. března 2023

Jak ukotvit tonal

Na každoročním Josefském jarmarku jsem si uvědomil tohle:

  • 98% lidí myslí, že "nemá problém". Ani peruánský indián, který ve svém stánku pouštěl Abbu v úpravě pro panovu flétnu, ho neměl.
  • 1% lidí tuší / ví, že všechno je jinak.
  • 1% lidí má "pořádný tonal".

To jedno procento lidí, které  a vy k nim patříte, zaměřuje svou pozornost na to, co o sobě NEVÍ. Tedy na nagual. Ten je zdrojem Tajemství. Díky nagualu můžeme nahlédnout, že žijeme v podivuhodném světě, o němž nám ve škole neřekli vůbec nic. Dokonce se o něm nemluví ani ve zpravodajství.

Jedna jediná žena na jarmarku a s "pořádným tonalem" (ono personifikované 1%), se usmívala a bylo vidět, že je ráda na světě. Byla středního věku, štíhlá a pevná a úsměv jejích úst, kolem kterých se jí dělaly dvě velké vrásky, dokázal kolem sebe rozprostřít energii světa, ve kterém je vše v pořádku. Chtěli byste být v přítomnosti takového člověka? V tu chvíli zmizely kolektivní obavy o budoucnost. Tohle umí pořádný tonal. 

Mocné uvolnění tonalu

Zaměřte pozornost na čtyři světové strany. Postupně se otočte do každé z nich (update: střídejte protilehlé strany např. sever-jih, východ-západ; netočte se dokola). Uvědomíte si tak, kde je vaše místo ve světě. Uvědomíte si, že stojíte na správném místě.

Udělejte to nejlépe v lese nebo v parku. Buďte bosí. Vykašlete se na ostatní, je to váš život. A snáze tak poznáte, kdo jste.

Vše se děje proto, aby váš Duch sílil. A bylo to tak předurčeno.




Žádné komentáře:

Okomentovat